<< Tillbaka till fordonsöversikt
 

Ford Transit 350

Klicka för att se bilden förstorad.

 

Ford Transit - Samma som hemma fast på jobbet

Välj den Ford Transitmodell som passar bäst för jobbet. Ford Transit skåpbil med kort hjulbas är det perfekta valet för dig som vill kunna ta dig fram snabbt i stadstrafik utan att behöva göra avkall på lastkapaciteten. Ford Transit skåpbil med medium hjulbas har en större lastkapacitet tack vare den ökade längden och kan fås med lågt, medium eller högt tak. Ford Transit skåpbil med lång hjulbas är den näst största modellen i serien och konstruerad för att tåla tuffa tag.

Vi på Karosseriverken inreder och anpassar bussarna enligt dina önskemål.

Klicka här för att se produktblad.

 

Vi bygger om och modifierar efter dina önskemål!

Vi är specialister på att bygga om minibussar, färdtjänstfordon, bussar och transportfordon för alla ändamål och kan erbjuda ett stort urval av grundmodeller, varav någon säkerligen passar dina behov.

Comfort

Komfort
Förutom bussarnas standardutrustning anpassar vi dem efter dina behov. Har du önskemål som exempelvis panoramafönster, ny klädsel och luftkonditionering så fixar vi det också.

Quality

Kvalitet
Vi har byggt om bussar i 50 år. Denna erfarenhet och vår kompletta verkstad gör att all ombyggnad, ifrån enkla karosseriarbeten till omfattande modifieringar sker med högsta möjliga precision och säkerhet i fokus.

Safety

Säkerhet
Vi lägger stor vikt på passageranas säkerhet och monterar bland annat system med skenor och stolar samt trepunktsbälten för rullstolar, vilket ökar flexibiliteten och säkerheten i fordonet.
Vi bygger enligt EU:s direktiv och i enlighet med VVFS2003:22.Vill du veta mera?  
Kontakta nedanstående, eller någon av våra andra
kunniga försäljare! Visa hela kontaktlistan >>

Tommy Pettersson
Försäljningschef

+46 (0)457-45 06 52