<< Tillbaka till fordonsöversikt
 

Mercedes-Benz Sprinter 516/519

Klicka för att se bilden förstorad.

 

Nya Sprinter - ett framgångsrikt proffs

Om flexibilitet, säkerhet och utrymme är en förutsättning för dina yrkesframgångar ska du ta en närmare titt på Sprinter. Med enastående kvalitet lämpar den sig väl som din professionella arbetskamrat.

Karosseriverken inreder och anpassar Sprintern för just dina behov.

Mercedes Sprinter 515/518 bygger vi om för att passa 16-19 passagerare, eller för transport av 12 passagerare och 2 rullstolar, alternativt 6 passagerare och 4 rullstolar.

Bussen besiktas som buss i yrkesmässig trafik.

Klicka här för att se produktblad.
Tillverkarens produktinformation.

 

Vi bygger om och modifierar efter dina önskemål!

Vi är specialister på att bygga om minibussar, färdtjänstfordon, bussar och transportfordon för alla ändamål och kan erbjuda ett stort urval av grundmodeller, varav någon säkerligen passar dina behov.

Comfort

Komfort
Förutom bussarnas standardutrustning anpassar vi dem efter dina behov. Har du önskemål som exempelvis panoramafönster, ny klädsel och luftkonditionering så fixar vi det också.

Quality

Kvalitet
Vi har byggt om bussar i 50 år. Denna erfarenhet och vår kompletta verkstad gör att all ombyggnad, ifrån enkla karosseriarbeten till omfattande modifieringar sker med högsta möjliga precision och säkerhet i fokus.

Safety

Säkerhet
Vi lägger stor vikt på passageranas säkerhet och monterar bland annat system med skenor och stolar samt trepunktsbälten för rullstolar, vilket ökar flexibiliteten och säkerheten i fordonet.
Vi bygger enligt EU:s direktiv och i enlighet med VVFS2003:22.Vill du veta mera?  
Kontakta nedanstående, eller någon av våra andra
kunniga försäljare! Visa hela kontaktlistan >>

Christer Nilsson
Försäljning

+46 (0)457-45 06 02