<< Tillbaka till fordonsöversikt
 

Nissan Primastar

Klicka för att se bilden förstorad.

 

Primastar - Lätt att lasta

Nissan Primastar finns i olika karossversioner – Van, Kombi och Avantour (buss). Primastar finns med fyra motoralternativ: en 4-cylindrig bensinmotor (120 hk) med elektronisk insprutning och tre 4-cylindriga dieselmotorer med elektronisk direktinsprutning, turbo och laddluftkylare. Dieslarna med 1.9 liters cylindervolym ger 82 alt. 100 hk medan dieseln på 2.5 liter har en effekt på 135 hk. Transmissionen är 6-växlad (1,9 dCi 5-växlad) manuell växellåda med golvspak.
Dieselvarianten på 2.5 liter finns som tillval även med 6-växlad halvautomatisk växellåda.

På Karosseriverken inreds och anpassas bussarna enligt kundens önskemål.

 

 

Vi bygger om och modifierar efter dina önskemål!

Vi är specialister på att bygga om minibussar, färdtjänstfordon, bussar och transportfordon för alla ändamål och kan erbjuda ett stort urval av grundmodeller, varav någon säkerligen passar dina behov.

Comfort

Komfort
Förutom bussarnas standardutrustning anpassar vi dem efter dina behov. Har du önskemål som exempelvis panoramafönster, ny klädsel och luftkonditionering så fixar vi det också.

Quality

Kvalitet
Vi har byggt om bussar i 50 år. Denna erfarenhet och vår kompletta verkstad gör att all ombyggnad, ifrån enkla karosseriarbeten till omfattande modifieringar sker med högsta möjliga precision och säkerhet i fokus.

Safety

Säkerhet
Vi lägger stor vikt på passageranas säkerhet och monterar bland annat system med skenor och stolar samt trepunktsbälten för rullstolar, vilket ökar flexibiliteten och säkerheten i fordonet.
Vi bygger enligt EU:s direktiv och i enlighet med VVFS2003:22.Vill du veta mera?  
Kontakta nedanstående, eller någon av våra andra
kunniga försäljare! Visa hela kontaktlistan >>

Tommy Pettersson
Försäljningschef

+46 (0)457-45 06 52