<< Tillbaka till fordonsöversikt
 

Opel Vivaro

Klicka för att se bilden förstorad.

 

Vivaro - den ideala modellen för behoven i din verksamhet.

Du kan välja Opel Vivaro med kort eller långt axelavstånd. Båda versionerna är ordentligt utrustade med betydligt fler tillbehör än andra transportbilar i Vivaros klass.

Opel Vivaro är lika slitstark och funktionell som klassiska skåpbilar men med en modern formgivning, en ergonomisk förarkupé och en enastående förarkomfort.

Vivaro erbjuder tre dieselmotoralternativ, en 1,9-liters turbodiesel med common-rail på 82 hk (60 kW) och 5-växlad växellåda, en CDTI på 100 hk (74 kW) med 6 växlar samt en 2,5 CDTI på 135 hk 6-växlad (finns som tillval med Tecshift). Det finns också en 2,0-liters bensinmotor på 120 hk (6-växlad).

Angivna specifikationer gäller modellår 06.

På Karosseriverken inreds och anpassas bussarna enligt kundens önskemål.

Text från karosseri specifikt om byggnationer på denn modell? Extra info .

Tillverkarens produktinformation.

 

Vi bygger om och modifierar efter dina önskemål!

Vi är specialister på att bygga om minibussar, färdtjänstfordon, bussar och transportfordon för alla ändamål och kan erbjuda ett stort urval av grundmodeller, varav någon säkerligen passar dina behov.

Comfort

Komfort
Förutom bussarnas standardutrustning anpassar vi dem efter dina behov. Har du önskemål som exempelvis panoramafönster, ny klädsel och luftkonditionering så fixar vi det också.

Quality

Kvalitet
Vi har byggt om bussar i 50 år. Denna erfarenhet och vår kompletta verkstad gör att all ombyggnad, ifrån enkla karosseriarbeten till omfattande modifieringar sker med högsta möjliga precision och säkerhet i fokus.

Safety

Säkerhet
Vi lägger stor vikt på passageranas säkerhet och monterar bland annat system med skenor och stolar samt trepunktsbälten för rullstolar, vilket ökar flexibiliteten och säkerheten i fordonet.
Vi bygger enligt EU:s direktiv och i enlighet med VVFS2003:22.Vill du veta mera?  
Kontakta nedanstående, eller någon av våra andra
kunniga försäljare! Visa hela kontaktlistan >>

Tommy Pettersson
Försäljningschef

+46 (0)457-45 06 52