<< Tillbaka till fordonsöversikt
 

Renault Trafic

Klicka för att se bilden förstorad.

 

Renault Trafic - Värd sin lastvikt i guld

Nya Trafic erbjuder renare, starkare motorer och mer standardutrustning vilket gör körningen roligare, tillvaron ombord trevligare och ger godare förutsättningar för miljön. Trafic har ett brett modellprogram för såväl varu- som persontransport. Skåpmodellen finns i två längder och höjder och kan lätt anpassas till de flesta branscher.

Trafic Passenger med upp till 9 sittplatser är ett idealiskt fordon för t.ex. taxi, skolskjuts, färdtjänst och hotell. 3:e sätesraden är fällbar och frigör en yta på 2400 liter för last och bagage.

På Karosseriverken inreds och anpassas bussarna enligt kundens önskemål.

 

Vi bygger om och modifierar efter dina önskemål!

Vi är specialister på att bygga om minibussar, färdtjänstfordon, bussar och transportfordon för alla ändamål och kan erbjuda ett stort urval av grundmodeller, varav någon säkerligen passar dina behov.

Comfort

Komfort
Förutom bussarnas standardutrustning anpassar vi dem efter dina behov. Har du önskemål som exempelvis panoramafönster, ny klädsel och luftkonditionering så fixar vi det också.

Quality

Kvalitet
Vi har byggt om bussar i 50 år. Denna erfarenhet och vår kompletta verkstad gör att all ombyggnad, ifrån enkla karosseriarbeten till omfattande modifieringar sker med högsta möjliga precision och säkerhet i fokus.

Safety

Säkerhet
Vi lägger stor vikt på passageranas säkerhet och monterar bland annat system med skenor och stolar samt trepunktsbälten för rullstolar, vilket ökar flexibiliteten och säkerheten i fordonet.
Vi bygger enligt EU:s direktiv och i enlighet med VVFS2003:22.Vill du veta mera?  
Kontakta nedanstående, eller någon av våra andra
kunniga försäljare! Visa hela kontaktlistan >>

Tommy Pettersson
Försäljningschef

+46 (0)457-45 06 52