<< Tillbaka till fordonsöversikt
 

Volkswagen Shuttle/Caravelle

Klicka för att se bilden förstorad.

 

Shuttle - Perfekt för persontransporter

Den femte generationen av bussar från Volkswagen har allt som gjort föregångarna så framgångsrika: Tillförlitligheten, driftekonomin och prestandan. Kvaliteter som alltid kännetecknat Volkswagen.

Helt nya Shuttle knyter an till föregångarnas framgångar och höjer nu ribban ytterligare en bit. Den rymmer tekniska innovationer,förbättrad säkerhet och utomordentlig komfort.

Shuttle är gjord för persontransporter. Bekvämlighet, åkkomfort och många utrustningsalternativ gör den till en modern limousin, beredd att anta alla dagens utmaningar.

8 passagerare / 3 rullstolar

Finns med axelavstånd 3000mm och 3400mm samt 3st takhöjder.
Byggs och besiktigas som personbil med plats för 8 passagerare alt. 3st rullstolar.

Finns med lyxinredning med skinnklädsel och bord samt fällbara stolar och invändig ramp.

Caravelle - för dig som gilla att förflytta dig

Söker du en bil som kan tillgodose många krav har du hittat rätt. Caravelle erbjuder utrymme, flexibilitet och säkerhet. Och är dessutom mycket rolig att köra.

Komfort och utrymmen
Kromlister i fronten, backspeglar, stötfångare och handtag lackerade i bilens färg. Den helt nyutformade Caravellekarossen utstrålar elegans och sportighet. Innerutrymmet, med upp till 9 säten, är mycket generöst. De bekväma sätena gör att även långfärder blir en njutning. Förarsätet och passagerarsätet fram har både armstöd, svankstöd och individuell höjdjustering. Tvåsitssoffan bak är utrustad med isofix-fästen som standard.
Skjutdörren på sidan är 100 cm bred, så det är inga problem att få in även skrymmande föremål. Behöver du extra lastutrymme tillfälligt är det enkelt att lyfta ur sätena. Tresitssoffan längst bak är dessutom fällbar.

Karosseriverken inreder och anpassar efter dina önskemål.

Utrymmet i bilen anpassas lätt till det aktuella behovet – fler säten eller större lastutrymme.

Tillverkarens produktinformation.

 

Vi bygger om och modifierar efter dina önskemål!

Vi är specialister på att bygga om minibussar, färdtjänstfordon, bussar och transportfordon för alla ändamål och kan erbjuda ett stort urval av grundmodeller, varav någon säkerligen passar dina behov.

Comfort

Komfort
Förutom bussarnas standardutrustning anpassar vi dem efter dina behov. Har du önskemål som exempelvis panoramafönster, ny klädsel och luftkonditionering så fixar vi det också.

Quality

Kvalitet
Vi har byggt om bussar i 50 år. Denna erfarenhet och vår kompletta verkstad gör att all ombyggnad, ifrån enkla karosseriarbeten till omfattande modifieringar sker med högsta möjliga precision och säkerhet i fokus.

Safety

Säkerhet
Vi lägger stor vikt på passageranas säkerhet och monterar bland annat system med skenor och stolar samt trepunktsbälten för rullstolar, vilket ökar flexibiliteten och säkerheten i fordonet.
Vi bygger enligt EU:s direktiv och i enlighet med VVFS2003:22.Vill du veta mera?  
Kontakta nedanstående, eller någon av våra andra
kunniga försäljare! Visa hela kontaktlistan >>

Tommy Pettersson
Försäljningschef

+46 (0)457-45 06 52