<< Tillbaka till fordonsöversikt
 

Volkswagen T5 Kombi

Klicka för att se bilden förstorad.

 

VW Transporter Kombi - Ett effektivt lastutrymme

Med en lastvolym på upp till 9,3 m3 och en lastförmåga på upp till 1400 kg ger Transporter stora möjligheter.
Lastutrymmet är funktionellt och nästan rektangulärt i sin utformning. Detta gör att man kan utnyttja lastvolymen på bästa sätt. Den stadiga konstruktionen och styvheten i karossen, gör också Transporter till en långlivad kompanjon.

Väljer man en andra skjutdörr blir på- och avlastning ännu smidigare. Som tillval kan man istället för lucka få bakdörrar – om så önskas och med en öppningsvinkel på 250 grader.

Mångfalden gör den till specialist för laster och lastning, allt efter behov. Kort axelavstånd, normal- eller mellanhögt tak eller långt axelavstånd och normal-, mellan- eller högt tak. Med fyra totalvikter på 2,6 t, 2,8 t, 3,0 t och 3,2 t, lastförmåga från ca 0,8 t till 1,4 t och lastvolym från ca 5,8 m3 till 9,3 m3. Transporter finns alltid i ett utförande som passar dina behov.

På Karosseriverken har vi bland annat byggt om denna model till:

Kombi Maxitaxi
Axelavstånd 3400mm
Byggd som färdtjänstfordon för 8 passagerare eller rullstolar samt för bårtransport. Fodonet kan även utrustas med utvändig rullstolslyft eller invändig ramp.

T5 Kombi Lyxbuss Minitaxi
Axelavstånd 3400mm
Bårbil, Byggs för 8 passagerare alt. rullstolar för begränsat bruk, samt för bårtransport.

PEGABUS
Axelavstånd 3400mm
Mellanhögt tak och höga bakdörrar. Fordon ombyggt för för 8 passagerare alt. rullstolar samt för bårtransport

 

Klicka här för att se produktblad.

 

Vi bygger om och modifierar efter dina önskemål!

Vi är specialister på att bygga om minibussar, färdtjänstfordon, bussar och transportfordon för alla ändamål och kan erbjuda ett stort urval av grundmodeller, varav någon säkerligen passar dina behov.

Comfort

Komfort
Förutom bussarnas standardutrustning anpassar vi dem efter dina behov. Har du önskemål som exempelvis panoramafönster, ny klädsel och luftkonditionering så fixar vi det också.

Quality

Kvalitet
Vi har byggt om bussar i 50 år. Denna erfarenhet och vår kompletta verkstad gör att all ombyggnad, ifrån enkla karosseriarbeten till omfattande modifieringar sker med högsta möjliga precision och säkerhet i fokus.

Safety

Säkerhet
Vi lägger stor vikt på passageranas säkerhet och monterar bland annat system med skenor och stolar samt trepunktsbälten för rullstolar, vilket ökar flexibiliteten och säkerheten i fordonet.
Vi bygger enligt EU:s direktiv och i enlighet med VVFS2003:22.Vill du veta mera?  
Kontakta nedanstående, eller någon av våra andra
kunniga försäljare! Visa hela kontaktlistan >>

Tommy Pettersson
Försäljningschef

+46 (0)457-45 06 52